Hopp til innholdet

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT OG FÅ 30 gledingtips

Mulighet til å jobbe med oss!

gleding_forside-ny

Gleding – små handlinger, store forskjeller 

Vil du være med å skape et univers for empati som har globale ambisjoner? Å jobbe for økt tilhørighet, livskvalitet, og forbedret helse? Høres det meningsfullt ut å gi barn et solid fundament for livet? 

Vi lager og produserer egne fysiske produkter som bøker og kalendere og andre digitale tjenester for skoler og foreldre. Vi selger digitale og fysiske kurs og foredrag og vi har en medlemsplattform for barnehager og skoler. Nå oversetter vi konseptet til engelsk. Gleding skal internasjonalt. 

Våre målgrupper er i hovedsak; foreldre og foresatte, oppvekstsektor, helsesektor og organisasjoner/personer med innflytelse og makt på skolesystem og barns oppvekst. I tillegg jobber vi med sosiale- og emosjonelle ferdigheter i arbeidslivet. 

I første omgang ser vi etter en deltids-konsulent med mulighet for fulltidsstilling på sikt. Er du den som kan være med å løfte Gleding til nye høyder er det også mulighet og gå «all-in» med eierskap etterhvert.

 

Oppgaver: 

  • Kundeservice
  • Fakturering
  • Markedsføring 
  • Andre administrasjonsoppgaver

 

Om deg: 

Du må trives med å jobbe mye alene, da vi jobber fra forskjellige steder – og ikke har noe felles kontor. Du liker å finne ut av ting selv, du trenger ikke å «bli fortalt», du skjønner hva som er lurt å bruke tid på, og du er ikke redd for å snakke om penger og salg. Du skriver flytende norsk og engelsk, og er komfortabel med å jobbe muntlig på begge språk. Du representerer Gleding og du er en gleder. Du er klok, tydelig og empatisk. Hos oss får du masse frihet og en du er med på noe veldig meningsfullt, du kan være med å forme og skape! Du er klar til å starte opp snarest. 

 

Hva nå?

Føler du at dette er en strålende match? Send en e-post til siri@gleding.no med søknad, CV og gjerne en liten videosnutt der du presenterer deg selv. Så fort som mulig og innen onsdag 15.02.2023. 

siri-signatur-2

Vi får til mye mer sammen! 
Kommenter gjerne, og del denne artikkelen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

SIRI ABRAHAMSEN

Empati-trener, foredragsholder, forfatter og gründer av Gleding

Les mer som dette

Mulighet til å jobbe med oss!

Gleding – små handlinger, store forskjeller  Vil du være med å skape et univers for empati som har globale ambisjoner? Å jobbe for økt tilhørighet,

Les mer »